طراحی و ساخت دستگاه شستشوی بذر
جزئیات پروژه
توضیح: شرح مختصری از مسئله مورد نظر خود طبق سرفصل های زیر ارائه دهید.
– شرح کلی مسئله: (در این قسمت مسئله و نیاز خود را تشریح نمائید) دستگاه مورد نیاز باید به گونه ای باشد که پس از ورود سوپ میوه ( شامل بذر و محتویات میوه ) به صورت دقیق بذرها را شستشو داده و با فشار آب و سایش محتوی با توری هایی به جداسازی بذر از سایر مواد کمک کند. پس از آن در طی فرآیند باید بذرهای سبک (پوک) که در فاز بالایی آب قرار میگیرند به همراه سایر مواد موجود غیر بذری، از بذر جدا شده و بذر کاملا تمیز از خروجی دستگاه خارج شود و آماده ی قرارگیری در دستگاه های خشک کن شوند. با توجه به تفاوت سایز بذر ها دستگاه ها می تواند مخزن های متفاوت و مکانیسم های متفاوتی را دارا باشند. گروه اول: خیار، کدو، هندوانه، ملونها. گروه دوم: گوجه، بادمجان. گروه سوم: فلفل.
– چرایی نیاز: (در این قسمت میبایست عللی که منجر به بروز این مسئله و نیز احساس نیاز متقاضی برای دریافت این فناوری خاص شده است بیان شود)
در حال حاضر تمامی این فرآیند به صورت دستی انجام می شود. سرعت پایین در شستشوی بذر به صورت دستی موجب اختلال در روند پروژه ها می شود. هزینه بالای نیروی انسانی، زمانبر بودن و قفل شدن فرآیندها از مشکلات مهم در سیستم دستی است.
– پیشینه مسئله و مفاهیم علمی مرتبط با مسئله: (در این قسمت در رابطه با مفاهیم و تئوری هایی که حول این نیاز وجود دارد، توضیحاتی داده شود). 1. عدم وجود تجهیزات مورد نیاز در بازار کشور 2. به دلیل این نیاز خاص احتمالا دستگاهی با عملکرد مشابه برای آن وجود نداشته باشد. 3. احتمال میرود دستگاه های شستشوی سبزیجات دارای عملکرد مفیدی باشد.
|