جزئیات پروژه

ساخت دستگاه تشخیص حجم محصولات از طريق اسکن سطحی

  • نوع انجامنوع انجام: سایت و محل
  • مدت زمان پروژه3 تا 6 ماه
  • سطح پروژهسطح بالا

جزئیات پروژه

اكثر تکنیكهای سنتی حجم را با استفاده از اصل جابجايی ارشمیدس انداز ه گیری می كنند، در حالی كه فناوریهای جديد خود را به روشهای غیر تماسی میدهند. می توان از اطلاعات حجمی برای اصلاح مخلوط خمیر مورد استفاده در تولید محصولات استفاده كرد تا با كیفیت مناسب تولید شود. اين روش نه تنهابرای كیفیت ذاتی محصولات )كیك و نان و …(، بلکه برای اطمینان از اينکه وزن قطعه خمیر انتخاب شده، با اندازه مناسب برای قالب های استاندارد مورد استفاده در فرآيند پخت تولید می كند، مهم است. همچنین محصول پخته شده بايد قابلیت حمل توسط دستگاه های برش خودكار را داشته باشد و در كیسه هايی با اندازه استاندارد بسته بندی شود. بنابراين داشتن يك روش دقیق و سريع برای انداز ه گیری حجم محصولات كه امکان كنترل و نظارت بر شرايط تولید و عملیات تولیدرا فراهم میكند، بسیار مهم است.

مهارت های لازم

دسته بندی های صنعت

نوع پژوهشگر مورد نیاز این پروژه است